Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در رابطه با جدول پیش بینی دلار 285 هزار تومانی بیان کرد: گزارشی که سازمان برنامه و بودجه ارائه کرده براساس مفروضاتی است که اصلا مورد تائید نیست.

«محمدرضا پورابراهیمی»، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار برنا در رابطه با «پیگیری‌های کمیسیون اقتصادی برای معوقات بانکی ابر بدهکاران» گفت: گزارشی در این زمینه دو مرتبه در کمیسیون مطرح و کمیسیون اصل نود هم به این موضوع ورود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اطلاعات لازم در اختیار دستگاه‌های نظارتی قرار گرفته و طبیعتا متناسب با شرایط و نوع بنگاه‌هایی که درگیر بدهی هستند، باید تعیین تکلیف صورت بگیرد. خوب است که وزیر اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی در این زمینه جلساتی را برگزار کنند تا این موضوع تعیین تکلیف شود و خروجی آن سبب شود بخشی از مطالبات ابر بدهکارهای بانکی که قابل وصول است بر اساس یک برنامه زمانبندی، وصول شود.

او در همین رابطه ادامه داد: همچنین باید در خصوص بخشی دیگر از این بدهی که قابل وصول نیست تصمیم‌گیری شود که با عدم تعطیلی بنگاه و فعالیت اقتصادی امکان وصول مطالبات نظام بانکی فراهم شود. می‌بایست به بخش‌های بدهکاری که فعال و مشغول کار هستند کمک کنیم و با استمهال و امهال، برای تاریخ‌های آینده تعیین تکلیف شود بنابراین ترکیبی از اینها باید در تصمیمات باشد. همه را نمی‌شود با یک چوب و یک روش راند.  

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در رابطه با جدول پیش بینی دلار 285 هزار تومانی بیان کرد: گزارشی که سازمان برنامه و بودجه ارائه کرده بر اساس مفروضاتی است که اصلا مورد تائید نیست. بنابراین اگر مفروضات بدین ترتیب باشد که روند سال‌های گذشته ادامه پیدا کند بله دلار به 285 هزار تومان می‌رسد اما با اصلاح روند موجود این اتفاق نمی‌افتد و ما باید شیوه های موجود را اصلاح کنیم.

او ادامه داد: معتقد هستیم این روند اصلا قبول نیست، اصلاح ساختار باید روند موجود را بهم زند و باید بازنگری صورت بگیرد. مفروضات سازمان برنامه برای شرایطی است که دولت یازدهم و دوازدهم رقم زده که ما آن را اصلا قبول نداریم و این باید متوقف شود و اصلاح ساختار صورت بگیرد و مفروضات پایه عددهایی که در گزارشات آمده نخواهد بود.

انتهای پیام/ 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا کمیسیون اقتصادی اقتصاد رئیس کل بانک مرکزی مجلس سازمان برنامه و بودجه دلار دولت دلار سازمان برنامه و بودجه کمیسیون اقتصادی کمیسیون اقتصادی 285 هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۹۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین

با توجه به افزایش مصرف بنزین حدود ۲.۷ میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که در سال جاری بخشی از ظرفیت خود را به حوزه تولید بنزین اختصاص دهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بررسی ها نشان میدهد در محاسبات اولیه تبصره هدفمندی یارانه ها کم براوردی صورت گرفته است، در حال حاضر پیش بینی می شود در یک سناریو بدبینانه دولت حدود  300 هزار میلیارد تومان نیاز دارد که در طول سال منابع مربوط به تبصره 8 یا جدول 14 مرتبط با هدفمندی یارانه ها را ترمیم کند.

با توجه به درآمد‌ها و هزینه‌هایی که وجود دارد اگر دولت این جبران هزینه را انجام ندهد ممکن است دچار کسری بشود، یکی از دلایل عمده آن هم این است که طبق اعلام نمایندگان عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال گذشته به جای صادرات بنزین، حدود دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم و در منابع و مصارف تبصره هدفمندی یارانه ها ناترازی ایجاد شده و امسال نیز ادامه خواهد یافت.

در همین خصوص حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با اشاره به اینکه، تبصره  هدفمندی یارانه ها مرتبط با منابع درامدی ناشی از بنزین و گازوئیل و نفت کوره و نفت خام و این‌ها است، گفت:  چون 123-124 میلیون لیتر در داخل مصرف می‌کنیم آن میزانی که باید صادر می‌کردیم دیگر نمی‌توانیم صادر بکنیم.

به گفته حاجی بابایی بر این  اساس در بعضی از مصارف تعریف شده هدفمندی یارانه ها دچار مشکل می‌شویم، سال گذشته دو میلیارد دلار بنزین وارد کردیم، امسال هم دو میلیارد دلار باید وارد کنیم.

رییس کمیسیون تلفیق بودجه 1403 اعلام کرد، امسال 2.7 میلیارد دلار با پتروشیمی‌ها قرارداد بسته شده که بتوانند بنزین تولید کنند. این‌ها یک سری موارد  است که تبصره 14 هدفمندی یارانه ها یا تبصره 8 قانون بودجه 1403  یا جدول شماره 14  را با مشکل جدی روبرو کرد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • صبر طلبکاران اوکراین تمام شد
  • سرک دلار به کانال ۶۰
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • آخرین تلاش‌های دلار تلگرامی برای حفظ حمایت ۶۰
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • رشد قیمت انواع ارز در معاملات امروز مرکز مبادله
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • پیش بینی قیمت دلار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟