Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، دیلی استار نوشت: حس بویایی از چیز‌هایی است که معمولا ما داشتن آن را امری بدیهی می‌دانیم. اما آیا تا به حال خود را در حالی که حس بویایی خود را از دست داده اید، تصور کرده اید؟ آیا فکر کرده اید که این مسئله می‌تواند چه تأثیری بر حس چشایی شما نیز داشته باشد؟ در اینجا قصد داریم به عللی که سبب از دست رفتن حس بویایی و چشایی می‌شود بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارتباط بو و مزه: مزه معمولا به دنبال بو می‌آید؛ یعنی ناحیه بویایی در بینی شما هر دو را کنترل می‌کند. بینی شما مشخص می‌کند که این مزه شیرین انگور یا سیب است. غذا‌ها زمانی که شما نتوانید آن‌ها را بو کنید، مزه‌ای ندارد.

سن: همراه با بالارفتن سن، شما برخی از رشته‌های عصبی بویایی در بینی تان را ازدست می‌دهید. این مسئله، اغلب بر توانایی شما در تشخیص اولیه مزه‌های شور و شیرین تأثیر می‌گذارد.

بیماری یا عفونت: هر چیزی به مانند سرماخوردگی، کرونا و یا آلرژی که پوشش داخلی بینی شما را تحریک و یا ملتهب کند و سبب ایجاد گرفتگی بینی، آبریزش، خارش بینی کند، می‌تواند بر حس بویایی و چشایی شما تأثیر بگذارد.

گرفتگی بینی: در صورتی که شما نتوانید هوای کافی را از بینی خود عبور دهید، بویایی شما دچار مشکل شده و همین امر نیز بر حس چشایی شما تأثیر می‌گذارد.

آسیب به سر: عصب بویایی شما اطلاعات رایحه را از بینی به مغز منتقل می‌کند. ضربه به سر، گردن یا مغز می‌تواند به آن عصب و همچنین به پوشش بینی، مجاری بینی یا قسمت‌هایی از مغز که بو را پردازش می‌کند آسیب برساند.

برخی بیماری‌های خاص: شاید پزشک شما دلیل از دست دادن حس بویایی تان را متوجه نشود، اما این مسئله ممکن است هشداری اولیه در خصوص زوال عقل، آلزایمر و یا بیماری پارکینسون باشد.

سرطان و درمان: انواع خاصی از سرطان و درمان‌هایی که برای آن صورت می‌گیرد، می‌تواند پیام‌های انتقالی بین بینی، دهان و مغز شما را تغییر دهد.

دارو: برخی از دارو‌های تجویزی از سوی پزشک و یا دارو‌های بدون نسخه می‌توانند حواس شما را تغییر دهند؛ به مانند آنتی بیوتیک‌ها و دارو‌های فشار خون. برای همین نیز قبل از قطع مصرف هر دارویی با پزشک خود مشورت کنید.

کمبود ویتامین: از دست دادن حس چشایی و حس بویایی می‌تواند هشداری باشد که بدن شما در خصوص کمبود ویتامین به شما می‌دهد. برخی بیماری‌ها و دارو‌ها می‌توانند باعث کمبود ویتامین‌های مرتبط با بو و طعم مانند ویتامین‌های A، B۶، B۱۲ و زینک (روی) شوند.

سیگار و مواد مخدر: کشیدن تنباکو علاوه بر آنکه می‌تواند سبب ایجاد سرطان شود، قادر است به سلول‌هایی که به مغز شما در طبقه‌بندی بو‌ها و طعم‌ها کمک می‌کنند، آسیب زده و یا آن‌ها را از بین ببرد.

در نتیجه بایستی گفت آگاه بودن از علل از دست دادن حس بویایی و چشایی می‌تواند به ما کمک فراوانی کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد دارو سرطان سیگار مواد مخدر حس چشایی کمبود ویتامین حس بویایی اخبار مرتبط آیا فقط سیگار عامل سرطان ریه است؟ از دست دادن حس چشایی پس از کرونا علت کاهش حس چشایی چیست؟ آسیب‌ های جبران ناپذیر مصرف سیگار برای بدن آلودگی هوا با افزایش ابتلا به سرطان ریه چه ارتباطی دارد؟ سیگاری ها و خطر ابتلا به ۱۲ نوع سرطان ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال والکس نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ آخرین خبر ها عواملی که باعث می شود حس بویایی و چشایی از دست بروند آزمون دکتری ۶ اسفند برگزار می شود محکومیت تصمیم پوتین توسط اتحادیه اروپا فوری/ عیدی بازنشستگان و کارمندان واریز شد «تب برفکی» در دامداری های کشور پایش می‌شود شورای امنیت ملی اوکراین تشکیل جلسه داد تماس بایدن با رییس جمهور اوکراین استقلال دونتسک و لوهانسک به رسمیت شناخته شد ۹۰ درصد مواد غذایی قطر وارداتی است رایزنی معاون اقتصادی وزارت خارجه با سفیران هند و آلمان در حواشی مذاکرات جلسات مجلس در شیفت سوم سطح روابط دو کشور متناسب با ظرفیت های موجود نیست تهدید یک خبرنگار توسط فرماندار رفسنجان + فیلم چرا ۸۲۰ هزار دوز واکسن آسترازنکا عودت داده شد؟ اکثر مبتلایان اومیکرون، واکسن‌نزده‌ها هستند جشن در شرق اوکراین بعد از فرمان پوتین سهام استقلال و پرسپولیس عرضه اولیه می شود؟ ارزان ترین کنسرو تن ماهی چند؟ (جدول) نشست هیات های عالی رتبه ایران و قطر در دوحه سیاه‌ دانه این دردها را درمان می کند به رسمیت شناختن استقلال شرق اوکراین، با پاسخ قاطع غرب مواجه خواهد شد کرونا چگونه بر قدرت بینایی اثر می گذارد؟! اوکراین باید در مذاکرات آمریکا روسیه حضور داشته باشد به رسمیت شناختن مناطق تجزیه شده اوکراین در آینده نزدیک کودکان در چه سنی به مننژیت مبتلا می شوند؟ نشست امروز شورای امنیت روسیه + عکس قیمت خودروهای میتسوبیشی + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) ​رایزنی اولیانوف با سران هیات های اروپایی بر سر مذاکرات وین چگونه برس خشک به کاهش وزن کمک می کند؟ قیمت خودروهای اس دبلیو ام + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) آیا خروپف درمان‌ می شود؟ اشپیگل: ایران و آمریکا در تلاش برای تحقق توافق هسته ای نیسان آبی چند؟ + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) قهرمانی الاهلی در شب اخراج کنعانی رقیب سردار در میان برترین گلزنان اروپا قیمت خودروهای ام وی ام + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) حمله سایبری به بانک مرکزی عراق رانندگان دیسک و صفحه کلاچ را چند بخرند؟ + جدول قیمت خودروهای بی وای دی + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) پیشنهاد مجلس و ستاد کل نیروهای مسلح برای ۵ ساله شدن خدمت سربازی پیش فروش جدید ایران خودرو شامل کدام محصولات است؟ + جزییات و لینک قیمت خودروهای آمیکو + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) قیمت خودروهای کاپرا + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) افزایش دمای هوا از فردا قیمت خودروهای فیدلیتی + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) قیمت خودروهای مینی + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) بانک ها تحت فشار دو قوه / کی بود کی بود؟ من نبودم! قیمت خودروهای بایک + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) احتمال احیای برجام طی دو روز آینده قیمت خودروهای لوکسژن + جدول قیمت کامل (۲ اسفند ۱۴۰۰) بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دارو سرطان سیگار مواد مخدر حس چشایی کمبود ویتامین حس بویایی حس بویایی و چشایی جدول قیمت کامل کمبود ویتامین دست دادن حس قیمت خودروهای ۲ اسفند ۱۴۰۰ حس چشایی دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۴۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام کرده و اولویت آن‌ها مشخص شده، می‌توانند جهت انتخاب خودروها از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اولین دور فروش خودروهای برقی وارداتی آغاز شد

طبق اطلاعیه سامانه در رابطه با این مرحله از عرضه خودروها، یک خودروی برقی دیگر در این مرحله عرضه شده است؛ بدین ترتیب متقاضیان از میان پنج خودروی عرضه شده که سه خودروی هیوندای ENS۱، لونا و هونگچی EQM۵EV برقی هستند، می‌توانند خودروی مدنظر خود را انتخاب کنند.

همچنین نیسان سانی (بنزینی) و لاماری‌ایما هیبریدی در این دور از فروش خودروهای وارداتی عرضه شده‌اند.

از این محصولات عرضه شده سه خودروی سانی، لاماری‌ایما و هونگچی دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی و دو خودروی هیوندای ENS۱ و لونا دارای قیمت فروش علی‌الحساب در مبادی ورودی هستند.

کد خبر: 1229614 برچسب‌ها قیمت خودرو

دیگر خبرها

  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۲۱ تهران +جدول
  • قیمت خودروهای برقی وارداتی چند ؟ / برای ثبت‌نام مرحله اول تا فردا فرصت دارید
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه اعلام شد + جزئیات
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه
  • چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟
  • قیمت روز خودروهای چینی +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول
  • نرخ رهن بازار مسکن؛ رهن کامل یک واحد نوساز با ۵۰۰ میلیون تومان
  • خودرو شاهین امروز ۱۵ اردیبهشت چند شد؟ + جدول قیمت
  • پیش بینی جالب یک کارشناس از قیمت خودرو/ قیمت کارخانه تغییر می‌کند؟