Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین- پرهام کریمی؛  پژو ۲۰۶ مجددا با کاهشی یک میلیونی همراه شد و ۳۰۴ میلیون تومان معامله شد. ۲۰۶ تیپ ۵ فول هم در مدل  ۱۳۹۹ تغییری نداشت و همان ۳۵۵ میلیون تومان معامله شد.

پژو ۲۰۷ دنده‌ای سقف پانوراما هم بدون تغییر بود و ۴۱۱ میلیون تومان معامله می شود.

قیمت نسخه اتوماتیک با سقف شیشه ای و در مدل ۱۴۰۰ امروز بدون تغییر ۶۱۰  میلیون تومان معامله می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نسخه دنده ای با سقف فلزی و مدل ۱۴۰۱ بدون تغییر ۴۰۱ میلیون تومان معامله می شود.پژو پارس LX مدل ۱۴۰۱ مطابق روند ثابت هفته های گذشته این هفته را هم بدون تغییر ادامه می دهد و ۳۸۰ میلیون تومان معامله شد.

این خودرو در مدل ۱۴۰۱ و با موتور XU۷ امروز هم تغییری نداشت و  ۳۱۵ میلیون تومان معامله می شود.

سمند LX  در مدل ۱۴۰۱ بدون تغییر ۳۰۳  میلیون تومان قیمت خورد. قیمت رانا پلاس بدون تغییر ۲۹۹ میلیون تومان معامله می شود. این خودرو در نسخه با سقف شیشه ای هم بدون تغییر ۳۲۸ میلیون تومان قیمت خورد.

با همه این اوصاف باید دید با ادامه دخالت های ارزی بانک مرکزی آیا قیمت ارز در کشور به ثبات می رسد و کاهش پیدا می کند و از سوی دیگر هم آیا وزارت صمت به وعده نهایی کردن آئین نامه واردات تا پایان خرداد در هفته آینده عمل می کند یا خیر.

در صورت عملی شدن این دو فرضیه می توان شاهد کاهش قیمت ها در هفته آینده باشیم و بنا به تجربه های گذشته بازار خودرو به عملی نشدن وعده ها واکنشی جز افزایش قیمت های گاها افسارگسیخته نشان نمی دهد.

پراید ۱۱۱ بدون تغییر ۲۰۴ میلیون تومان معامله شد و نسخه ۱۳۱ هم بدون تغییر بود و امروز در بازار ۱۸۳ میلیون تومان معامله شد.

پراید وانت یا همان ۱۵۱ بدون تغییر در بازار ۱۸۶ میلیون تومان قیمت خورد.

کوییک اتوماتیک پلاس در مدل ۱۴۰۱ بدون تغییر ۳۲۲ میلیون تومان معامله می شود.

نسخه ساده و دنده ای این خودرو هم بدون تغییر ۲۱۷  میلیون تومان معامله شد.

سایناEX دنده ای هم بدون تغییر ۲۱۳ میلیون تومان معامله می شود.

تیبا هاچبک تغییری نداشت و ۲۰۴ میلیون قیمت خورد. نسخه صندوقدار این خودرو هم بدون تغییر ۱۹۵ میلیون تومان قیمت خورد.

قیمت شاهین در مدل ۱۴۰۰ بدون تغییر همچنان در بازار ۳۶۸ میلیون تومان اعلام می شود. قیمت مدل ۱۴۰۱ هم بدون تغییر ۳۸۰ میلیون تومان معامله شد.

اما وضعیت بازار و قیمت ها در هفته آینده به کدام سو خواهد رفت؟

بازار خودرو که مدتی است وضعیت مشخصی ندارد و همین بی ثباتی در بازار موجب تشدید رکودی شده است که به گفته بنگاه داران حجم معاملات را به صفر رسانده است. حالا در این وضعیت سوال اصلی این است که چه سرنوشتی در انتظار قیمت ها است؟قیمت ها در بازار کشور به عواملی همچون قیمت ارز و در بعضی مواقع به شایعات و اخبار پیرامون این حوزه همچون آزادسازی واردات خودرو بستگی دارد.

هر چند به گفته کارشناسان آزادسازی واردات به معنای واقعی تاثیری جز اثر روانی بر کاهش قیمت ها در بازار خودروهای میان و پایین رده ندارد اما به صورت عملی پس از اعلام خبر آزادسازی واردات قیمت ها در بازار شیب صعود خود را متوقف کرده و با شروع روند کاهشی برای چند روز متوالی قیمت ها کاهشی شدند و سپس بازار خودرو وارد سیکلی از بی ثباتی قیمت ها شد.

لازم به ذکر است که کاهش قیمت های صورت گرفته در بازار خودرو به هیچ عنوان نتوانست افزایش های افسارگسیخته از ابتدای سال را جبران کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بازار خودرو میلیون تومان معامله می شود میلیون تومان قیمت خورد میلیون تومان معامله شد هم بدون تغییر بازار خودرو قیمت ها مدل ۱۴۰۱ دنده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۱۹۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، سال ۲۰۲۴ شاهد افزایش قیمت طلا به سطوح بی‌سابقه بود، به طوری که فلز زرد در ماه گذشته به دلیل افزایش تقاضای جهانی در بحبوحه عدم قطعیت‌های اقتصادی و ژئوپلیتیکی از ۲۴۰۰ دلار در هر اونس فراتر رفت. نکته قابل توجه این است که راهبرد شناسان‌ گلدمن ساکس بر این باورند که فضای مثبت بیشتری برای فلز امن وجود دارد و می‌گویند تا پایان سال به طور بالقوه می‌تواند از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

بیشتر بخوانید: قیمت طلا، سکه و دلار پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

قیمت طلا به دلیل ناآرامی‌های ژئوپلیتیکی و تقاضای بانک مرکزی افزایش یافت و یکی از محرک‌های اصلی این افزایش قیمت، تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی جهانی و خانوارهای آسیایی است. در چین، چالش‌های بهبود اقتصادی پس از همه‌گیری و کاهش ارزش یوان که طی سال گذشته حدود پنج درصد در برابر دلار آمریکا ریزش داشته است، طلا را برای مصرف‌کنندگان محلی گران‌تر می‌کند. با وجود این، مصرف‌کنندگان چینی و هم بانک مرکزی چین مشتاقانه به دنبال طلا هستند.

طبق گزارش شورای جهانی طلا، بانک مرکزی چین ذخایر طلای خود را برای ۱۷ ماه متوالی افزایش داده است که در این مدت ۱۶ درصد افزایش داشته است. بانک مرکزی چین تنها در ماه مارس، ۱۶۰ هزار اونس طلا به ذخایر خود اضافه کرد. به همین ترتیب، کشورهایی مانند ترکیه، هند، قزاقستان و برخی در اروپای شرقی خریداران فعال طلا در سال جاری بوده‌اند.

این انباشت نشان‌دهنده روند گسترده‌تری در بین بانک‌های مرکزی جهانی برای تنوع بخشیدن به ذخایر و کاهش وابستگی خود به دلار آمریکاست. قیمت طلا در پایان آوریل شاهد عقب‌نشینی بود، اما در این هفته پس از اینکه سیاست گذاران فدرال رزرو احتمال کاهش نرخ بهره را دادند، احساسات صعودی بازگشت.

فدرال رزرو در آخرین نشست روز چهارشنبه، با توجه به پیش‌بینی، موضع نرخ بهره خود را حفظ کرد. جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، اظهار کرد که هرگونه تصمیم گیری در مورد نرخ بهره در آینده مبتنی بر داده خواهد بود اما او افزود که افزایش نرخ در این مرحله بعید است.

اطمینان پاول که عملاً افزایش بیشتر نرخ بهره را رد کرد، به ماندن قیمت طلا در بالای ۲۳۰۰ دلار کمک کرد. نرخ‌های بهره پایین‌تر جذابیت طلا را افزایش می‌دهد زیرا معمولاً بازدهی دارایی‌های با درآمد ثابت مانند اوراق قرضه را کاهش می‌دهد. در همین حال، تنش‌های ژئوپلیتیکی، به ویژه در خاورمیانه، علاقه سرمایه‌گذاران را به شمش افزایش داده است. طلا یکی از قدیمی‌ترین دارایی‌های امن محسوب می‌شود که در زمان ناآرامی ها و جنگ‌های ژئوپلیتیکی تقاضای زیادی داشته است.

قیمت طلا ممکن است از ۳۰۰۰ دلار فراتر رود.

طبق گزارش اینوستینگ، راهبردشناسان‌ گلدمن ساکس با استناد به تقاضای قوی برای طلا از سوی بانک‌های مرکزی بازارهای نوظهور و خانوارهای آسیایی، پیش‌بینی خود را حفظ کردند که این فلز گرانبها تا پایان سال به ۲۷۰۰ دلار در هر اونس تروی افزایش می‌یابد که نشان‌دهنده افزایش ۱۷ درصدی است. آنها پیش‌بینی می‌کنند که اگر تحریم‌های مالی ایالات‌متحده با سرعتی مشابه از سال ۲۰۲۱ تشدید شود، قیمت طلا می‌تواند با ۱۶ درصد افزایش به ۳۱۳۰ دلار در هر اونس تروا افزایش یابد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229513 برچسب‌ها طلا

دیگر خبرها

  • تغییر شدید قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت سمند، دنا، رانا، کوییک و شاهین + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول
  • پیش‌بینی فعالان بازار از قیمت طلا و ارز در روزهای آینده/ منتظر این قیمت‌ها در بازار باشید
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی مهم از آینده بازار طلا
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول
  • آرامش نسبی بازار طلا و سکه امروز در رشت در مقایسه با هفته گذشته
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول
  • پیش بینی قیمت دلار ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ / خواب کاهش دلار تعبیر می‌شود؟